Welkom bij Verius.be

Advocatenkantoor
Verius
Advocatenkantoor Verius is ontstaan uit het samengaan van drie advocaten die sinds 1996 lid zijn van de Balie van Gent.

Elk van de advocaten kan terugvallen op een ruime ervaring welke zij, elk in hun eigen voorkeurmateries, hebben opgebouwd in drie onderscheiden gereputeerde advocaten-kantoren.

Via hun samengaan in advocatenkantoor Verius bundelen zij hun kennis en ervaring om aldus, in een ruime waaier van rechtstakken, hun professionele diensten op een efficiënte wijze te kunnen aanbieden.

Het kantoor richt zich daarbij zowel naar particulieren als ondernemingen, waarbij een persoonlijke en gepersonaliseerde aanpak voorop wordt gesteld.

Verius heeft als doelstelling om, vanuit de belangen van de cliënt, diens rechtspositie op een correcte, efficiënte, professionele en resultaatsgerichte manier te behartigen. Dit omvat zowel het verlenen van adviezen, het opmaken van contracten, het begeleiden van cliënten voorafgaand aan en tijdens juridische procedures. Het vermijden van procedures � zowel preventief als via onderhandelingen � wordt steeds als uitgangspunt gesteld.

De kernactiviteiten van Verius situeren zich binnen het Vlaamse landsgedeelte, reden waarom Deinze als eerder centrale ligging voor het kantoor werd gekozen. Verius vertegenwoordigt evenwel haar cliënteel voor alle Belgische hoven en rechtbanken. Daarnaast begeleidt Verius haar cliënteel in de rest van de Benelux en een beperkt aantal andere EU-lidstaten. Zonodig kan daarbij worden teruggevallen op in de betrokken materies gespecialiseerde correspondenten.

U kan bij Verius steeds vrijblijvend terecht voor een eerste advies. Het honorarium wordt, rekening houdend met de specifieke aard van elke zaak, telkens vooraf besproken bij aanvang van iedere nieuwe zaak.

Vanuit de gedachte dat goede raad onbetaalbaar is, maar daarom niet steeds duur hoeft te zijn, staat Verius graag tot Uw dienst.


Deinze, januari 2005.


 
   
Site by Atomic Studios